Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| Елеонора |
May 27 2010, 08:57 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 127 Регистриран: 21-August 07 Потребител No.: 135 |
Аз лично ще измайсторя един голям Уй и ще го даря да го сложите в центъра на квартала, може ли да знаем и кой го е дарил и с кви пари, Ставри ли ... Абсурд,, нещо не се връзва тука! Кой даде толкова пари за града питам аз! Чакаме! -------------------- Живота е една илюзия, затова недей да живееш с илюзии за живота !!!
|
| ilk0 |
Jun 3 2010, 02:31 AM
Коментар
|
|
Манияк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 758 Регистриран: 24-January 08 От: Несебър Потребител No.: 356 Пол:: мъж Име:: Jul Skype: cegavara :: чат |
Гн Ненов , бихте ли ми отговорили изображението на въпросната статуя на мъж или жена отговаря?Или въпроса ми е без зна4ение понеже тя е дарение.АКО НИ ДАРЯТ ИЗОБРАЖЕНИЕ НА МЪЖКИ ПОЛОВ ОРГАН НЕГО В НАЧАЛОТО НА кв.ЧЕРНО МОРЕ ЛИ ТРЯБВА ДА СЛОЖИМ . ДАНО НЯКОЙ ДЕН НИ ДАРЯТ И НОВА СГРАДА ЗА ОБЩИНА. Да сложим и един травестит върху мелницата, който гони пеперуди с кепче! Аз лично ще го изработя и пари не искам! А може и да и дигнем една мансарда отгоре, за да олицитворява всичко в града, както и да я накичим със разни стоки! Това съобщение е било редактирано от ilk0 на Jun 3 2010, 02:32 AM -------------------- JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
|
| мистик |
Jun 3 2010, 10:02 PM
Коментар
|
|
Напреднал ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 3-December 08 Потребител No.: 1174 |
Да сложим и един травестит върху мелницата, който гони пеперуди с кепче! Аз лично ще го изработя и пари не искам! А може и да и дигнем една мансарда отгоре, за да олицитворява всичко в града, както и да я накичим със разни стоки! |
![]() ![]() |
| Lo-Fi версия | Дата и час: 10th September 2010 - 05:17 AM |