IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

7 страници V « < 4 5 6 7 >  
Reply to this topicStart new topic
> Атака., В Несебър
карст
коментар May 8 2009, 10:06 PM
Коментар #101

Пълноценен

Група: Потребител
Коментари: 199
Регистриран: 5-December 08
От: Свети Влас
Потребител No.: 1179
Име:: Диян Добрев

Цитат(карст @ Apr 29 2009, 03:15 PM) *

http://www.vestnikataka.com/forum/index.ph...ic,17280.0.html
Забележка: Ако имаш да пишеш нещо по темата, пиши !!! Всякакви други препратки от подобен тип ще бъдат счетени за спам и изтрити!

Потърсете темата ми "Призив към помаците" във форума на в-к АТАКА - създадох го за да просветля както българите / и циганите мюсюлмани , така и обикновеният българин прабославен или атеист.

--------------------
Можете да ми пишете на адрес : diyan_dobrev@abv.bg
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ilk0
коментар May 10 2009, 07:45 PM
Коментар #102

Манияк

Коментари: 758
Регистриран: 24-January 08
От: Несебър
Потребител No.: 356
Име:: Jul

Цитат(Easy Rider @ Mar 7 2009, 04:02 AM) *

Стефи, Стефи...
Далеч по-успешно можеш да търсиш
геометрична логика в локва повръщано.....
Няма смисъл wink.gif

Че защо да няма геометрична логика в повръшаното, аз даже мога да гледам на повърня! Ако искаш да разбереш бъдещето си обади ми се!

--------------------
JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
+Quote Post
карст
коментар Feb 25 2010, 09:34 AM
Коментар #103

Пълноценен

Осъдиха Валери Симеонов - спрял кабелната телевизия на общинарите.

Моята Уеб страница

АТАКА настоява "Турция" да се изтегли от Кипър.

Моята Уеб страница

--------------------
+Quote Post
карст
коментар Mar 19 2010, 12:39 PM
Коментар #104

Пълноценен

Гледайте клипа : Лъжите на ТВ СКАТ и отговорите на АТАКА

--------------------
+Quote Post
карст
коментар Mar 29 2010, 07:13 PM
Коментар #105

Пълноценен

лъжите на СКАТ тв sad.gif

--------------------
+Quote Post
карст
коментар Apr 16 2010, 09:27 PM
Коментар #106

Пълноценен

Преди 5 години партия АТАКА събуди българите

На 17 април 2005 г. Волен Сидеров реализира идеята си - да учреди партия, която да се нарича АТАКА в знак на българската атака през 1913 г., когато е превзет Одрин и героизмът на българската войска става обект на възхищение за цял свят. Година и половина преди това той запазва името на партията в съда, чакайки да дойде моментът. Той идва като взрив, който парализира шушумигите в медиите и политиката. Те не знаят как да реагират. Манипулаторите от Галъп са давали прогноза 0,8 % за АТАКА. Тя взема близо 9 %.
За първи път в българския парламент след 10 ноември 1989 г. влиза патриотична сила, която не е създание на БКП, ДС, КГБ, МИТ, ЦРУ и МОСАД. Начело на тази сила стои човек, който повече от 10 години преди това е създавал чрез статии, книги и телевизионно присъствие доктрина на националното достойнство и е възпитавал обществено мнение. Човек, който за разлика от всички лидери на основни политически сили в парламента дотогава не е бил член на компартията, не е бил агент на ДС, не е бил в зависимост от тоталитарната система, нито обвързан с подземния свят и мафията.
Да си върнем България! - това е логото, с което АТАКА прави своя пробив. Тази подложена на ограбване, турцизиране и двойни стандарти страна да се върне на собствения й народ. От ориенталска да стане европейска държава, каквато е била преди всички днешни страни-членки на ЕС да станат държави.
Тази кауза за пет години обърна мисленето в България. Благодарение на това, че АТАКА събуди българите, протурската партия ДПС падна от власт, с нея и мафиотската клика БСП. Само пет години след раждането на АТАКА България има реален шанс да стане държава с правила и достойнство. И ще стане!

--------------------
+Quote Post
sinband
коментар Apr 17 2010, 08:41 PM
Коментар #107

Редовен
**

Коментари: 30
Регистриран: 13-July 09
Потребител No.: 1419

Цитат(карст @ Apr 16 2010, 09:27 PM) *

Преди 5 години партия АТАКА събуди българите

На 17 април 2005 г. Волен Сидеров реализира идеята си - да учреди партия, която да се нарича АТАКА в знак на българската атака през 1913 г., когато е превзет Одрин и героизмът на българската войска става обект на възхищение за цял свят. Година и половина преди това той запазва името на партията в съда, чакайки да дойде моментът. Той идва като взрив, който парализира шушумигите в медиите и политиката. Те не знаят как да реагират. Манипулаторите от Галъп са давали прогноза 0,8 % за АТАКА. Тя взема близо 9 %.
За първи път в българския парламент след 10 ноември 1989 г. влиза патриотична сила, която не е създание на БКП, ДС, КГБ, МИТ, ЦРУ и МОСАД. Начело на тази сила стои човек, който повече от 10 години преди това е създавал чрез статии, книги и телевизионно присъствие доктрина на националното достойнство и е възпитавал обществено мнение. Човек, който за разлика от всички лидери на основни политически сили в парламента дотогава не е бил член на компартията, не е бил агент на ДС, не е бил в зависимост от тоталитарната система, нито обвързан с подземния свят и мафията.
Да си върнем България! - това е логото, с което АТАКА прави своя пробив. Тази подложена на ограбване, турцизиране и двойни стандарти страна да се върне на собствения й народ. От ориенталска да стане европейска държава, каквато е била преди всички днешни страни-членки на ЕС да станат държави.
Тази кауза за пет години обърна мисленето в България. Благодарение на това, че АТАКА събуди българите, протурската партия ДПС падна от власт, с нея и мафиотската клика БСП. Само пет години след раждането на АТАКА България има реален шанс да стане държава с правила и достойнство. И ще стане!

Волен празнува 5 години "Атака" с хората на Бойко

Йорданка Фандъкова първа е изпратила поздравително писмо от името на Столична община. Да благодарят на атакистите за подкрепата им към кабинета "Борисов" в НДК лично дойдоха Лъчезар Иванов и Красимир Велчев от ГЕРБ, който пожела късмет в благородната кауза на Волен Сидеров.

Днес партия "Атака" отбеляза своята пета годишнина от своето създаване в зала 7 на НДК. На събитието присъстваха около 100 членове на националистическата формация. Малко преди началния час на мероприятието в двореца на културата пристигнаха зам.-председателите на парламента и на парламентарната група на ГЕРБ Лъчезар Иванов и Красимир Велчев. Волен Сидеров излезе от залата и лично посрещна ВИП-гостите си, като им благодари, че са уважили празника на "Атака". Домакинът разведе двамата парламентаристи из коридора на НДК и им показа 5-годишната история от създаването на партията във фотоси, окачени на специална изложба. Първа за рождения ден на формацията днес се е сетила кметицата Йорданка Фандъкова, която е изпратила поздравително писмо. От БНБ също са уважили празника на "Атака" с официална телеграма.

Лидерът на "Атака" лично посрещна гостите си от ГЕРБ

Водещ на честването беше депутатът Калина Крумова, която още в началото заяви от трибуната в залата, че преди 5 години е започнало едно ново възраждане. Последва реч на Красимир Велчев, който благодари на "Атака" за безрезервната си подкрепа спрямо управляващите от ГЕРБ и пожела късмет в благородната кауза на Волен Сидеров. Лидерът на "Атака" пък отново заяви, че ще следва настоящия политически курс и няма да постъпи немъжки, тъй като не се казвал нито Яне Янев, нито Иван Костов. Сидеров се учуди защо медиите толкова спекулират с подкрепата на "Атака".

Волен Сидеров показва изложбата на "Атака" на своя гост Лъчезар Иванов

"Още преди изборите аз категорично заявих пред своите избиратели, че нямам нищо против да се коалираме с Бойко Борисов. Българският народ избра той да управлява страната. Не знам за каква полицейщина говорят от БСП. Нима насилието над нашите симпатизанти по площадите беше нормално? Аз съм "за" показването на клипове от всяка една акция. Престъпниците трябва да бъдат окачвани на прът, да им се слага табелка "аз съм крадец" и да обикалят така целия град", каза в речта си Волен Сидеров. Той добави, че след 5 години от създаването на "Атака", идеалите и обещанията, които са направени, постепенно започват да се случват. За пример той посочи отстраняването на ДПС от властта, за което голяма роля е изиграла "Атака".

Всички посрещнаха на крака и с възгласи "Волен, Волен" лидера на "Атака"

По думите му в момента няма друга алтернатива освен това политическо управление на ГЕРБ с подкрепата на националистите в парламента. Волен Сидеров завърши речта си, припомняйки своята история. "Аз можех да си остана журналист, да си пиша статиите и книгите, но влязох активно в политиката, за да докажа на българския народ, че има и хора, които могат да работят за Бълария."

Как ще работи е друга тема.....но какво бихте казали Вие г-д Карст
+Quote Post
карст
коментар Apr 17 2010, 09:40 PM
Коментар #108

Пълноценен

ДоВолен съм от политическите умения на Сидеров дейсва много умело и гъвкаво и постига за българският народ най- доброто в ситуацията която му предоставиха българските избиратели след изборите. Господ си знае работата - миналата година Великден съвпадна с рожденният ден на Сидеров , сега след великденските празници Волен Сидеров поема контролът на ДАНС , празнуваме петата годишнина на първата Народна партия (National party) от 61г. насам.На пук на "социалистите/глобалистите" които злостно "управляват" света и казват че Народ (нация) е еретична тема и в никакъв случай нетрябва да съществува и които си имат извратено в съдържанието и смисъл структура"Европейска Народна Партия" антипод , създаден от създателите на тази система която са ни инсталирали фалшивите социалисти за да заблудат объркат и отклонят голяма част от жителите на Европейският континент и през това време ни заровят с ислям и вредни храни лекарства вода закони субкултура кич невежество разврат безчестие несправедливост бедност - което ще ни докара до самоунищужение ако не си съберем силите и мислите - точно това ще се случи - и дяволъг сатаната и дяволските изчадия ще ни победят и ще убият Българщината - Животът на планетатна Земя и ще си наложат тяхното - смъртта нищото.

Това съобщение е било редактирано от карст на Apr 17 2010, 09:50 PM

--------------------
+Quote Post
Oranje
коментар Apr 19 2010, 04:18 PM
Коментар #109

Нов
*

Коментари: 6
Регистриран: 20-January 10
Потребител No.: 1440

Цитат(карст @ Apr 17 2010, 09:40 PM) *

ДоВолен съм от политическите умения на Сидеров дейсва много умело и гъвкаво и постига за българският народ най- доброто в ситуацията която му предоставиха българските избиратели след изборите. Господ си знае работата - миналата година Великден съвпадна с рожденният ден на Сидеров , сега след великденските празници Волен Сидеров поема контролът на ДАНС , празнуваме петата годишнина на първата Народна партия (National party) от 61г. насам.На пук на "социалистите/глобалистите" които злостно "управляват" света и казват че Народ (нация) е еретична тема и в никакъв случай нетрябва да съществува и които си имат извратено в съдържанието и смисъл структура"Европейска Народна Партия" антипод , създаден от създателите на тази система която са ни инсталирали фалшивите социалисти за да заблудат объркат и отклонят голяма част от жителите на Европейският континент и през това време ни заровят с ислям и вредни храни лекарства вода закони субкултура кич невежество разврат безчестие несправедливост бедност - което ще ни докара до самоунищужение ако не си съберем силите и мислите - точно това ще се случи - и дяволъг сатаната и дяволските изчадия ще ни победят и ще убият Българщината - Животът на планетатна Земя и ще си наложат тяхното - смъртта нищото.

ааааа?????
+Quote Post
карст
коментар Apr 21 2010, 10:25 AM
Коментар #110

Пълноценен

Водещият на „Паралакс“ и главната редакторка на в. „Десант“ употребени за мръсни поръчки срещу АТАКА и изритани

След като изпълниха редица мръсни поръчки срещу партия АТАКА и лично срещу Волен Сидеров, семейство Касабови бяха изхвърлени от телевизия СКАТ и от в. "Десант" лично от Валери Симеонов. Това съобщиха бургаски журналисти. Шефът на СКАТ първо е изритал Керанка Касабова, която се водеше главен редактор на вестника му "Десант". В понеделник вечерта докато Волен Сидеров празнуваше рождения си ден с верни депутати и журналисти, между Касабов и Симеонов е избухнал грозен скандал, съобщиха източници от регионалната кабеларка. Касабов и Симеонов си крещели като цигани и взаимно се обвинявали в продажност и далавери. Според източниците ни Касабов бил научил, че всъщност е станал длъжник на Симеонов като е подписал запис на заповед, зад която стои шефът на кабеларката. Доскоро той обвиняваше Сидеров за някакъв документ, за който твърдеше, че е подписал без да го прочете. В интервю лидерът на АТАКА заяви, че ако кандидатите за депутати от Бургас са се задължавали към някого, това най-вероятно е собственикът на СКАТ Валери Симеонов.
"Симеонов постъпи с Касабови така, както обикновено постъпва с хората, с които работи - първо ги употребява, а после ги изхвърля на боклука", заяви бивш служител на телевизията, който наскоро също е останал без хляб. Преди да се поставят в услуга на Симеонов, семейство Касабови са обслужвали надлежно други медийни босове в града, разкриха отлично информирани. Те дадоха за пример как като журналист в конкурентна на СКАТ медия Валентин Касабов е изхрачил не малко помия срещу самия Симеонов. Той редовно наричал шефа на СКАТ "оня, черничкия" и "дребосъкът с белите маратонки". Симеонов прекратил канонадата срещу себе си, купувайки Касабов и после го превърнал в л****мет срещу враговете си. Керанка Касабова пък е била осъдена за клевета с ефективна присъда, а след намеса от страна на Симеонов - лично помилвана от Георги Първанов. За това, че Валери Сименов е играел двойна игра докато е бил в АТАКА сигнализира наскоро Веселин Данов, който заяви, че Сиомеонов се е подписал сред учредителите на пропрезидентска партия преди няколко години в хотела на братя Диневи.
В последния брой на в. "Десант" Керанка, която се срамува от името си и се титулува Катя, отново е разпространила опашата лъжа - че регионалният министър Росен Плевнелиев си е построил частен път, за да стига до луксозната си вила край морето. Министърът в кабинета на Борисов обяви, че в дописката няма нито една вярна дума. "Като видях снимката на вилата във вестника разбрах, че това не е моята къща", обяснява в специално изявление Плевнелиев. Според него фотографията е на чужд имот, а той има в района едноетажна вила без пристан с лодки пред нея, както твърди "Десант".
Министърът разказа, че при вида на статията се е обадил на съседа си и го питал какво става. Той му отговорил, че улицата пред тях била много кална и не можел да стигне до къщата си, затова полагал чакъл, но за никакъв асфалт и дума не може да става.
Медийният бос бил изключително притеснен, че последният скандал ще насочи още повече вниманието на службите към него и да последва нова акция подобна на "Наглите" и "Недосегаемите". В момента срещу Симеонов тече проверка на НАП за мащабни злоупотреби. Наскоро от градската управа на Несебър сигнализираха, че Симеонов се е сдобил незаконно с къща в курортния град. Друг сигнал пък гласи, че бургаският дерибей е станал собственик на апетитен имот чрез заменки.

--------------------
+Quote Post
карст
коментар Apr 24 2010, 07:03 PM
Коментар #111

Пълноценен

Касабов предал жена си, за да не го уволнят от СКАТ

Втрещен съм от безскрупулния начин, по който Валери Симеонов изхвърли главния редактор Катя Касабова от вестник "Десант". Това е една огромна несправедливост, защото Катя работеше денонощно, за да изпълнява поръчките на Симеонов. Ако "Атака" не беше съобщил новината, че собственикът на СКАТ се кани да изхвърли на улицата и съпруга й Валентин Касабов, вероятно това вече щеше да е факт. На Симеонов няма да му мигне окото да остави цялото семейство на улицата. Това го знаят всички в Бургас.
Аз съм стар приятел на Касабов. Познавам го като човек, който изпълнява ангажиментите си. Точно това му изяде главата. Тъй като навремето той вадеше много от далаверите на собственика на СКАТ, докато работеше в друга кабеларка в Бургас. Симеонов го примами, както се казва, пари му даде, и го взе при себе си в телевизията, за да му запуши устата.
Като на всеки нормален човек, на Валентин му хареса да се види с пари. Лека-полека Симеонов започна да дава мръсни поръчки на Касабов за разправа с конкурентите му в бизнеса и с политическите му врагове. Така да се каже, накървави го. И така, докато един ден се събуди зависим от Валери. И то не само покрай работата му, а и с огромни заеми.
Преди няколко дни говорих с Касабов. Беше много разстроен. "Предадох жена си!", ми каза и му потекоха сълзи, а той иначе е кораво момче. Обясни ми, че толкова е задлъжнял към собственика на СКАТ, че отишъл при Симеонов и измолил да не го уволнява, защото семейството му остава без стотинка доход и с огромни заеми към Валери. Каза ми как Катето - жена му, била изритана от Валери, защото оня си внушил, че взима рушвети зад гърба му. Те, с Катя, много се обичат и даже Касабов навремето се разведе, за да се ожени за нея. Разказа ми как Катя правела в. "Десант" почти сама и вложила в него цялата си душа. Сега била много разстроена, почнала да пие. Жената на Симеонов така си отишла преди няколко години - пропила се и после почнала да ходи с охранители от телевизията. Абе, трагедия! Честно да ви кажа, направо го съжалявам Валентин.
Пиша това писмо до вестник "Атака", защото искам хората да научат поне малка част от истината за Валери Симеонов и за начина, по който се работи в неговата телевизия. Партия АТАКА на собствен гръб изпита колко мръсен, подъл и коварен може да е Симеонов. Сега в града се говори, че се кани да прави нова партия. Редно е хората да знаят какъв лидер ще има тя.

Петър Т., Бургас

--------------------
+Quote Post
карст
коментар Apr 25 2010, 10:19 PM
Коментар #112

Пълноценен

28. декември 2009г.
Макар че това интервю е от 28.декември 2009г. е добре да го изгледате и чуете:
>натисни

--------------------
+Quote Post
карст
коментар Apr 26 2010, 08:59 PM
Коментар #113

Пълноценен

Много интересно интервю (въпреки ясно изразените тенденциозни напъни на "журналистката" .. нали за това ги обогатиха глобалистите мамицата им!)
Това е човекът който заслужава да зостане на кормилото на България (и то пожелавам му за дълго). АТАКА е единствената политическа Сила която има изготвена Национална доктрина и иска да я въведе - това означава да се вкара Държавата в "релси", край на хаоса и извращението на което Ни подлагат "социалистите" в услуга и интерес на глобалистите и ще им "хванем ръката" преди да нанесът последният удър срещу България/Божественото чрез "ГЕРБ" и другите си по- крайни клонинги.
Нека да дадем на г-н Сидеров историческата възможност да премахне гнусните турски имена на селища/ местности - (дори на две Български племена и Българското овчарско куче) които наложиха преди 630 години поддържани до днес за да тормозят злорадно психиката на живите мъртвите и неродените Българи и да върне истинските имена. Ще кажете племена/куче? "Гагаузите" които всъщност са Музи /Мизи (коренното население на североизточна България) и "Каракачани" откъдето идва и подмяната на името на овчарското куче "македонците му викат Шарпланинец" но най- добре ще кажат историците и алхеолозите - нещата са много свързани и много дълбоки ... нека да го изберем , доразвием стратегиите за гегата и гайдата

Това е Българският Президент.

Това съобщение е било редактирано от карст на Apr 26 2010, 09:01 PM

--------------------
+Quote Post
ilk0
коментар Apr 27 2010, 04:22 AM
Коментар #114

Манияк

Коментари: 758
Регистриран: 24-January 08
От: Несебър
Потребител No.: 356
Име:: Jul

Цитат(карст @ Apr 26 2010, 09:59 PM) *

Много интересно интервю (въпреки ясно изразените тенденциозни напъни на "журналистката" .. нали за това ги обогатиха глобалистите мамицата им!)
Това е човекът който заслужава да зостане на кормилото на България (и то пожелавам му за дълго). АТАКА е единствената политическа Сила която има изготвена Национална доктрина и иска да я въведе - това означава да се вкара Държавата в "релси", край на хаоса и извращението на което Ни подлагат "социалистите" в услуга и интерес на глобалистите и ще им "хванем ръката" преди да нанесът последният удър срещу България/Божественото чрез "ГЕРБ" и другите си по- крайни клонинги.
Нека да дадем на г-н Сидеров историческата възможност да премахне гнусните турски имена на селища/ местности - (дори на две Български племена и Българското овчарско куче) които наложиха преди 630 години поддържани до днес за да тормозят злорадно психиката на живите мъртвите и неродените Българи и да върне истинските имена. Ще кажете племена/куче? "Гагаузите" които всъщност са Музи /Мизи (коренното население на североизточна България) и "Каракачани" откъдето идва и подмяната на името на овчарското куче "македонците му викат Шарпланинец" но най- добре ще кажат историците и алхеолозите - нещата са много свързани и много дълбоки ... нека да го изберем , доразвием стратегиите за гегата и гайдата

Това е Българският Президент.

Хаел Хитлер

Цитат(карст @ Apr 17 2010, 10:40 PM) *

Ко стана сега, новия бог пое ли ДАНС? Във Фурната в кошарица между другото не им достигали лопатите!

--------------------
JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
+Quote Post
карст
коментар Apr 27 2010, 09:01 AM
Коментар #115

Пълноценен

По същество всеки българин е Бог , но много малко хора го осъзнават.

--------------------
+Quote Post
Бат Кольо
коментар Apr 27 2010, 08:53 PM
Коментар #116

Пълноценен

Коментари: 119
Регистриран: 10-February 08
Потребител No.: 379

Цитат(карст @ Apr 26 2010, 09:59 PM) *

Това е човекът който заслужава да зостане на кормилото на България (и то пожелавам му за дълго).

По би мо подхождало кормилото на някой селскостопански ЗИЛ.

Цитат(карст @ Apr 27 2010, 10:01 AM) *

По същество всеки българин е Бог , но много малко хора го осъзнават.

По същество в последните 20 години в България се навъдиха доста луди хора, но много малко от тях го осъзнават. wink.gif

--------------------
Народа е като копърката, лесно се лови ама и лесно се вмирисва !
+Quote Post
карст
коментар May 8 2010, 12:36 PM
Коментар #117

Пълноценен

клип

Много ви моля бъдете така добри да гласувате за Сидеров - това е вторият Искандар (Васил Левски пасти да яде). Изберем ли го за Президент Бълария (Балканският полуостров - Божественото ) - Ние ще победим врага който Ни владее почти 4000г. Ако неможете да се усетите и този път, не се знае дали Ние нормалните Бълари ще ви простим и ще сме толерантни с вас за губените хора и откровените предатели . Витже амфетаминката как се притесни от бъларския Цар - в чоляма аст от Бъларите е Бъларките си казва думата робското съзнание придобито и лансирано от врач га последните няколко хиляди години - както виждаме днес само такива управляващи/журналисти/тв и радио водещи се назначават от вра га за да не допускат и усмиват нормалните останали Бълари да не би да си влязат в ролята и вра гът е стинал до там е до някъде е спокоен и знае че е успял да Ни инсталира тази система и даже ни иронизира с На Бъларите не им трябва дявол да и дърпа в казана... Се га когато иде помощ от Господ да ги победим и отново имаме човек и сила предателите се изчервяват.
Не им стиска да го убият защото знаят че ние Нормалните Бълари ще ги стиснем тях и ще загубят сладката Бъларска кръв която пият над (50 милиарда годишно в продължение на 66. отиват в САЩ) чрез системата от предатели Българомразци и чуждопоклонници - помаци.

--------------------
+Quote Post
карст
коментар May 8 2010, 12:57 PM
Коментар #118

Пълноценен

клип

Много ви моля бъдете така добри да гласувате за Сидеров - това е вторият Искандар . Изберем ли го за Президент Бълария (Балканският полуостров - Божественото ) - Ние ще победим врага който Ни владее почти 4000г. Ако неможете да се усетите и този път, не се знае дали Ние нормалните Бълари ще ви простим и ще сме толерантни с вас губените хора и откровените предатели . Витже амфетаминката как се притесни от бъларския Цар - в голяма част от Бъларите е Бъларките си казва думата робското съзнание придобито и лансирано от врач га последните няколко хиляди години - както виждаме днес само такива управляващи/журналисти/тв и радио водещи се назначават от вра га за да не допускат и усмиват нормалните останали Бълари да не би да си влязат в ролята и вра гът е стинал до там е до някъде е спокоен и знае че е успял да Ни инсталира тази система и даже ни иронизира с На Бъларите не им трябва дявол да и дърпа в казана... Се га когато иде помощ от Господ да ги победим и отново имаме човек и сила предателите се изчервяват.
Не им стиска да го убият защото знаят че ние Нормалните Бълари ще ги стиснем тях и ще загубят сладката Бъларска кръв която пият над (50 милиарда годишно в продължение на 66. отиват в САЩ) чрез системата от предатели Българомразци и чуждопоклонници - помаци.

По добре да върнем Българщината без Война, а чрез политика/отношение и Закони

Нетрябва да допускаме това което допуснахме да Ни причини врага рез Рим/Византия/Мюсюлманската империя/Комунизма и Демокрацията - отново ще умрат много Българи а врагът щи ни се пресмива от далеч
Сега след толкова много години в лицето на този Човек имаме възмоност да го победим по "политиески път"!

Това съобщение е било редактирано от Nesadmin на May 8 2010, 09:56 PM

--------------------
+Quote Post
карст
коментар May 8 2010, 03:30 PM
Коментар #119

Пълноценен

4 Май 2010г.

Предаването "Тази сутрин"

--------------------
+Quote Post
eddie
коментар May 8 2010, 09:12 PM
Коментар #120

Пълноценен

Коментари: 217
Регистриран: 24-July 07
От: местен
Потребител No.: 103

Цитат(карст @ May 8 2010, 01:57 PM) *

Много ви моля бъдете така добри да гласувате за Сидеров - това е вторият Искандар (Васил Левски пасти да яде).

Недей да обиждаш един светец, който е дал живота си, за да може сега да пишеш тъпотии по форумите! nono.gif
+Quote Post

7 страници V « < 4 5 6 7 >
Reply to this topicStart new topic
1 потребител(и) четат тази тема (1 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Lo-Fi версия Дата и час: 7th September 2010 - 02:40 PM
Design by GPF-Design.com & GetPaidForum.net