Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| ilk0 |
Feb 24 2010, 02:02 PM
Коментар
|
|
Манияк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 756 Регистриран: 24-January 08 От: Несебър Потребител No.: 356 Пол:: мъж Име:: Jul Skype: cegavara :: чат |
Моля ви да въведете малко ред във форума.. Превърна се в политическа битка, децата изчезнаха от него, веселите и забавни теми също, не можем само да слушаме за тъпите политически спорове,,, Нека си пи6ат във рубриката Политика а не във всички възможни рубрики, най вече новини, това не са новини, а провокации... журналисти мурналисти, морски вълци, аре КАФА.... не искаме да знаем кой е виновен... не и от вас... Моля Админа да се погрижи темите им да са в "ПОЛИТИКА" Благодаря ви
-------------------- JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
|
| varvelina |
Feb 24 2010, 04:10 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 123 Регистриран: 5-February 07 Потребител No.: 12 |
Подкрепям!
-------------------- Best forever!
|
| карст |
Feb 24 2010, 05:01 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 199 Регистриран: 5-December 08 От: Свети Влас Потребител No.: 1179 Пол:: мъж Име:: Диян Добрев |
Подкрепям!
Но е хубаво да се сложи и опция за триене и редакция по свяко време - аз за първи път попадам на форум където липсват такива, аз сега как да си преместя или да си оставя най- доброто - като немога да изтрия постингите в теми където съм писал отговори, и съм отговарял на провокаци. Много е тъпо.Редакция му е майката , защото който се усети в един момент че е прекалил или сгрешил да може сам да си изтрие. Това съобщение е било редактирано от карст на Feb 24 2010, 05:11 PM -------------------- Можете да ми пишете на адрес : diyan_dobrev@abv.bg
|
| карст |
Feb 24 2010, 07:29 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 199 Регистриран: 5-December 08 От: Свети Влас Потребител No.: 1179 Пол:: мъж Име:: Диян Добрев |
"ПОЛИТИКА" означава ОТНОШЕНИЕ Илко , ти ако нямаш отношение - и Боспод неможе да ти помогне. Друг е въпросът че тези които имат отношение се делим на два отбора - хора с лошо отношение на които им помага сатаната , и хора с добро отношение на които Ни помага Боспод. Вечната борба - Те искат да изпълнят волята на сатаната да настъпи ад Ние искаме да е рай - това е, който победи. Навсякъде във Вселената дявола е победил и е настъпил мрак и пепел - само тука все още държим положението Българщината. Вие хората без отношение спомагате по този начин на тъмната енергия в борбата за преимущество на баланса спрямо Нас и по този начин рискувате Живота с лека ръка. Замислете се върху това!
Това съобщение е било редактирано от карст на Feb 24 2010, 07:30 PM -------------------- Можете да ми пишете на адрес : diyan_dobrev@abv.bg
|
| богомил |
Feb 24 2010, 10:18 PM
Коментар
|
|
Редовен ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 14-January 08 Потребител No.: 348 |
"ПОЛИТИКА" означава ОТНОШЕНИЕ Илко , ти ако нямаш отношение - и Боспод неможе да ти помогне. Друг е въпросът че тези които имат отношение се делим на два отбора - хора с лошо отношение на които им помага сатаната , и хора с добро отношение на които Ни помага Боспод. Вечната борба - Те искат да изпълнят волята на сатаната да настъпи ад Ние искаме да е рай - това е, който победи. Навсякъде във Вселената дявола е победил и е настъпил мрак и пепел - само тука все още държим положението Българщината. Вие хората без отношение спомагате по този начин на тъмната енергия в борбата за преимущество на баланса спрямо Нас и по този начин рискувате Живота с лека ръка. Замислете се върху това! опаа става интересно |
| TheMad |
Feb 24 2010, 10:34 PM
Коментар
|
|
Нов ![]() Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 19-May 08 Потребител No.: 571 |
Много дъжд заваля
|
| Nesadmin |
Feb 25 2010, 01:40 AM
Коментар
|
|
Напреднал ![]() ![]() ![]() Група: Root Admin Коментари: 90 Регистриран: 25-January 07 От: WORLD Потребител No.: 2 Пол:: мъж |
Моля ви да въведете малко ред във форума.. Превърна се в политическа битка, децата изчезнаха от него, веселите и забавни теми също, не можем само да слушаме за тъпите политически спорове,,, Нека си пи6ат във рубриката Политика а не във всички възможни рубрики, най вече новини, това не са новини, а провокации... журналисти мурналисти, морски вълци, аре КАФА.... не искаме да знаем кой е виновен... не и от вас... Моля Админа да се погрижи темите им да са в "ПОЛИТИКА" Благодаря ви Темите които трябва ще ги прехвърля в политика. Проблема е другаде. Ако пишете в теми които не са свързани с политиката, но да пишете редовно и не 5-6 човека, както е сега, а поне 1/3 от регистрираните, тогава политическите теми няма въобще да се забелязват на общия фон. А сега се пускат само теми свързани с политиката, по всички други мълчите. Как може да се вижда нещо друго на заглавната страница освен политика? Даже и тези които пускаха някакви снимки вече не го правят. Не мога да ви помогна ако сами не си помогнете. -------------------- nessebarforum@abv.bg
|
| Фори |
Feb 26 2010, 01:08 AM
Коментар
|
|
Редовен ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 2-October 09 Потребител No.: 1432 Пол:: мъж Име:: Никифор |
Темите които трябва ще ги прехвърля в политика. Проблема е другаде. Ако пишете в теми които не са свързани с политиката, но да пишете редовно и не 5-6 човека, както е сега, а поне 1/3 от регистрираните, тогава политическите теми няма въобще да се забелязват на общия фон. А сега се пускат само теми свързани с политиката, по всички други мълчите. Как може да се вижда нещо друго на заглавната страница освен политика? Даже и тези които пускаха някакви снимки вече не го правят. Не мога да ви помогна ако сами не си помогнете. Аз съм се изчерпал откъм теми и идеи, затова не пиша. Имам нужда от релаксация и емоционално зареждане. -------------------- " Когато всички други възможности се изчерпат ти остава само мечтата "
|
| Stasi |
Feb 26 2010, 09:34 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 104 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 4 |
Аз пък с тоя фейс бук и неговите приложения така се зарибих че чак ми писва и не ми се пише другаде.....ама май взе да ми писва и почвам пак да се появявам тук
|
| ilk0 |
Feb 28 2010, 05:54 AM
Коментар
|
|
Манияк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 756 Регистриран: 24-January 08 От: Несебър Потребител No.: 356 Пол:: мъж Име:: Jul Skype: cegavara :: чат |
"ПОЛИТИКА" означава ОТНОШЕНИЕ Илко , ти ако нямаш отношение - и Боспод неможе да ти помогне. Друг е въпросът че тези които имат отношение се делим на два отбора - хора с лошо отношение на които им помага сатаната , и хора с добро отношение на които Ни помага Боспод. Вечната борба - Те искат да изпълнят волята на сатаната да настъпи ад Ние искаме да е рай - това е, който победи. Навсякъде във Вселената дявола е победил и е настъпил мрак и пепел - само тука все още държим положението Българщината. Вие хората без отношение спомагате по този начин на тъмната енергия в борбата за преимущество на баланса спрямо Нас и по този начин рискувате Живота с лека ръка. Замислете се върху това! Отношението си го казвай в темата ПОЛИТИКА или май не разбра за кво ти говора.... -------------------- JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
|
| Расате |
Mar 16 2010, 02:18 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 181 Регистриран: 11-April 07 Потребител No.: 54 |
умряхте ли ве хора
-------------------- Й-ю бре курорте !!!
|
| Комшията |
Mar 16 2010, 07:26 PM
Коментар
|
|
Напреднал ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 13-May 09 От: Несебър Потребител No.: 1410 Пол:: мъж |
не просто всички са в фейс бук
-------------------- Комшията is watching you :)
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi версия | Дата и час: 4th September 2010 - 07:33 PM |