Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
| BateDako |
Jun 29 2010, 08:35 PM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 464 Регистриран: 20-February 07 От: Несебър Потребител No.: 27 Пол:: мъж Име:: Ники Коларов Skype: n.kolarov :: чат |
Искам да информирам читателите на форума за новата придобивка на нас - живущите в района на улиците "Еделвайс" и "Дюни".След близо едномесечни строителни дейности вече е открит паркинг който улеснява собствениците на автомобили в района. Вече след подаване на заявление, одобрение и заплащане човек може да паркира спокойно на отреденото му място. Искам още да благодаря от името на живущите в района и за тротоарите които се правят в момента за да стане Несебър един по-добър град за живеене.
-------------------- Всяка година хиляди хора напускат селското стопанство и се вливат в хотелиерския бизнес в Несебърска община. НЕ бъди един от тях !
За любопитни. |
| eddie |
Jul 2 2010, 10:06 AM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 217 Регистриран: 24-July 07 От: местен Потребител No.: 103 Пол:: мъж |
Ех сега ако има кой да сложи една-две лампи на паркинга, че вечер е голяма тъмница, а хората все пак плащат за това.
|
| Желев |
Jul 6 2010, 04:57 PM
Коментар
|
|
Нов ![]() Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 14-May 09 Потребител No.: 1411 Пол:: мъж |
За жалост такива парко места има нужда в почти на всякъде в новият град.Много от туристите "изгарят"от паяците и не повтарят своята почивка,заради невъзможноста да паркират някъде.И ние които живеем тук,всеки път като се приберем от работа се молим да има место до блока за да паркираме
|
| Комшията |
Jul 13 2010, 11:16 AM
Коментар
|
|
Напреднал ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 13-May 09 От: Несебър Потребител No.: 1410 Пол:: мъж |
аз като ходя на почивка си оставям колата на паркинг ... като искат да минават тънко на море да не идват в Несебър
-------------------- Комшията is watching you :)
|
| ilk0 |
Jul 14 2010, 03:54 AM
Коментар
|
|
Манияк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 756 Регистриран: 24-January 08 От: Несебър Потребител No.: 356 Пол:: мъж Име:: Jul Skype: cegavara :: чат |
аз като ходя на почивка си оставям колата на паркинг ... като искат да минават тънко на море да не идват в Несебър Къде ходиш на почивка и, къде си оставяш колата не разбрах, боже 2 път тъпо изказване.... В Тъпия несебър не можеш да спиш без да платиш за колата си колкото за леглото си... ФАКТ!!! Скоро ще бъдем отново рибари и аз ще съм щастлив да видя физиономията ти! -------------------- JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
|
| Gloria |
Jul 14 2010, 11:54 AM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 122 Регистриран: 21-February 07 От: Несебър Потребител No.: 29 Пол:: жена |
Къде ходиш на почивка и, къде си оставяш колата не разбрах, боже 2 път тъпо изказване.... В Тъпия несебър не можеш да спиш без да платиш за колата си колкото за леглото си... ФАКТ!!! Скоро ще бъдем отново рибари и аз ще съм щастлив да видя физиономията ти! Подкрепям! Хубаво е да има и поне два-три безплатни паркинга, които да са по краищата на града. Безплатен може да бъде също и паркинга до бензиностанцията на яхтеното пристанище. Тойи без това е чакълен и е отдалечен еднакво от двете части на града. |
| Nick |
Jul 15 2010, 10:54 AM
Коментар
|
|
Редовен ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 29-September 08 Потребител No.: 1085 |
Подкрепям! Хубаво е да има и поне два-три безплатни паркинга, които да са по краищата на града. Безплатен може да бъде също и паркинга до бензиностанцията на яхтеното пристанище. Тойи без това е чакълен и е отдалечен еднакво от двете части на града. Аз също подкрепям, но според мен, паркинга за вън]ни (не несебърски) коли трябва да е извън града-например някъде около гробището. Трябва да е охраняем с минимална дневна такса (1-2 лева) и да има безплатен автобус до стадиона (там е първата връзка с градския автобус)-да речем на всеки половин или един час. Това щте ре[и проблема с мнoгoто коли по пътя и с неправилното парлиране, а на несебърлий няма да ни се налага да паркираме на три преки от вкъщи, защото другаде няма място. Това е просто като идея. |
| vitali |
Jul 20 2010, 07:37 AM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 235 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 26 |
Аз също подкрепям, но според мен, паркинга за вън]ни (не несебърски) коли трябва да е извън града-например някъде около гробището. Трябва да е охраняем с минимална дневна такса (1-2 лева) и да има безплатен автобус до стадиона (там е първата връзка с градския автобус)-да речем на всеки половин или един час. Това щте ре[и проблема с мнoгoто коли по пътя и с неправилното парлиране, а на несебърлий няма да ни се налага да паркираме на три преки от вкъщи, защото другаде няма място. Това е просто като идея. То навремето си имаше такъв паркинг до стадиона. Схемата ти е добра, само транспортна да не е на половин или един час , а на 5 - 10 минути. Не знам само гъзарите дето 2 метра не могат да ходят пеш как ще ги накарат да си оставят колите там. -------------------- КОНСТИТУЦИЯ на Р. България
Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние |
| ilk0 |
Jul 22 2010, 03:16 AM
Коментар
|
|
Манияк ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 756 Регистриран: 24-January 08 От: Несебър Потребител No.: 356 Пол:: мъж Име:: Jul Skype: cegavara :: чат |
То навремето си имаше такъв паркинг до стадиона. Схемата ти е добра, само транспортна да не е на половин или един час , а на 5 - 10 минути. Не знам само гъзарите дето 2 метра не могат да ходят пеш как ще ги накарат да си оставят колите там. Идеята ти е ... меко казано тъпа! Това съобщение е било редактирано от ilk0 на Jul 22 2010, 03:19 AM -------------------- JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
|
| Nick |
Jul 23 2010, 05:55 AM
Коментар
|
|
Редовен ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 20 Регистриран: 29-September 08 Потребител No.: 1085 |
Идеята ти е ... меко казано тъпа! Чак пък тъпа. . .не бих я нарекла. Но наистина ми е писнало по цяло лято пред вкъщи да са паркирани коли с хасковска, старозагорска и т.н. регистрация които не се мърдат от там, а моята да е на платен паркинг (защото място за нея няма) и да разнасям бебешки колички и чанти с продукти до и от вкъщи. Илко, а ти имаш ли някакво предложение този проблем как да се реши? |
| DemoniX |
Jul 30 2010, 09:15 AM
Коментар
|
|
Пълноценен ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Потребител Коментари: 152 Регистриран: 21-August 07 От: Несебър-Варна Потребител No.: 133 Пол:: мъж |
Чак пък тъпа. . .не бих я нарекла. Но наистина ми е писнало по цяло лято пред вкъщи да са паркирани коли с хасковска, старозагорска и т.н. регистрация които не се мърдат от там, а моята да е на платен паркинг (защото място за нея няма) и да разнасям бебешки колички и чанти с продукти до и от вкъщи. Илко, а ти имаш ли някакво предложение този проблем как да се реши? Е, какво се притеснявате - това е за 1-2 месеца. После 10 месеца ще си паркирате посредата на улицата и това е -------------------- "Не мога" е фраза, изречена от група слаби мъже, които смятат, че е по-лесно да живеят в свят, който им е предоставен като даденост, отколкото да преоткриват собствените си възможности, с които да променят заобикалящото ги. "Невъзможното" не е факт. Това е мнение. "Невъзможното" не е декларация. Това е предизвикателство. "Невъзможното" е потенциал. "Невъзможното" е временно. Невъзможното е нищо. Impossible is nothing
|
| ilk0 |
Aug 4 2010, 06:24 PM
Коментар
|
|
Чак пък тъпа. . .не бих я нарекла. Но наистина ми е писнало по цяло лято пред вкъщи да са паркирани коли с хасковска, старозагорска и т.н. регистрация които не се мърдат от там, а моята да е на платен паркинг (защото място за нея няма) и да разнасям бебешки колички и чанти с продукти до и от вкъщи. Илко, а ти имаш ли някакво предложение този проблем как да се реши? Предложение нямам, но знам как ще се реши.... в момента в който спрат да лапат и унищожават ... няма друг начин. -------------------- JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi версия | Дата и час: 4th September 2010 - 07:21 PM |