IPB

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Reply to this topicStart new topic
> Нови паркоместа за шофьорите живущи в района на ул. "Еделвайс", Да са ни честити!
BateDako
коментар Jun 29 2010, 08:35 PM
Коментар #1

Пълноценен

Група: Потребител
Коментари: 464
Регистриран: 20-February 07
От: Несебър
Потребител No.: 27
Име:: Ники Коларов

Искам да информирам читателите на форума за новата придобивка на нас - живущите в района на улиците "Еделвайс" и "Дюни".След близо едномесечни строителни дейности вече е открит паркинг който улеснява собствениците на автомобили в района. Вече след подаване на заявление, одобрение и заплащане човек може да паркира спокойно на отреденото му място. Искам още да благодаря от името на живущите в района и за тротоарите които се правят в момента за да стане Несебър един по-добър град за живеене. clap.gif

--------------------
Всяка година хиляди хора напускат селското стопанство и се вливат в хотелиерския бизнес в Несебърска община. НЕ бъди един от тях !
За любопитни.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
eddie
коментар Jul 2 2010, 10:06 AM
Коментар #2

Пълноценен

Коментари: 217
Регистриран: 24-July 07
От: местен
Потребител No.: 103

Ех сега ако има кой да сложи една-две лампи на паркинга, че вечер е голяма тъмница, а хората все пак плащат за това. smile.gif
+Quote Post
Желев
коментар Jul 6 2010, 04:57 PM
Коментар #3

Нов
*

Коментари: 16
Регистриран: 14-May 09
Потребител No.: 1411

За жалост такива парко места има нужда в почти на всякъде в новият град.Много от туристите "изгарят"от паяците и не повтарят своята почивка,заради невъзможноста да паркират някъде.И ние които живеем тук,всеки път като се приберем от работа се молим да има место до блока за да паркираме
+Quote Post
Комшията
коментар Jul 13 2010, 11:16 AM
Коментар #4

Напреднал

Коментари: 74
Регистриран: 13-May 09
Потребител No.: 1410

аз като ходя на почивка си оставям колата на паркинг ... като искат да минават тънко на море да не идват в Несебър

--------------------
Комшията is watching you :)
+Quote Post
ilk0
коментар Jul 14 2010, 03:54 AM
Коментар #5

Манияк

Коментари: 756
Регистриран: 24-January 08
Потребител No.: 356
Име:: Jul

Цитат(Комшията @ Jul 13 2010, 12:16 PM) *

аз като ходя на почивка си оставям колата на паркинг ... като искат да минават тънко на море да не идват в Несебър

Къде ходиш на почивка и, къде си оставяш колата не разбрах, боже 2 път тъпо изказване.... В Тъпия несебър не можеш да спиш без да платиш за колата си колкото за леглото си... ФАКТ!!! Скоро ще бъдем отново рибари и аз ще съм щастлив да видя физиономията ти!

--------------------
JUST A POINT OF VIEW[b][size=4]
+Quote Post
Gloria
коментар Jul 14 2010, 11:54 AM
Коментар #6

Пълноценен

Коментари: 122
Регистриран: 21-February 07
Потребител No.: 29

Цитат(ilk0 @ Jul 14 2010, 04:54 AM) *

Къде ходиш на почивка и, къде си оставяш колата не разбрах, боже 2 път тъпо изказване.... В Тъпия несебър не можеш да спиш без да платиш за колата си колкото за леглото си... ФАКТ!!! Скоро ще бъдем отново рибари и аз ще съм щастлив да видя физиономията ти!

Подкрепям! Хубаво е да има и поне два-три безплатни паркинга, които да са по краищата на града. Безплатен може да бъде също и паркинга до бензиностанцията на яхтеното пристанище. Тойи без това е чакълен и е отдалечен еднакво от двете части на града.
+Quote Post
Nick
коментар Jul 15 2010, 10:54 AM
Коментар #7

Редовен
**

Коментари: 20
Регистриран: 29-September 08
Потребител No.: 1085

Цитат(Gloria @ Jul 14 2010, 11:54 AM) *

Подкрепям! Хубаво е да има и поне два-три безплатни паркинга, които да са по краищата на града. Безплатен може да бъде също и паркинга до бензиностанцията на яхтеното пристанище. Тойи без това е чакълен и е отдалечен еднакво от двете части на града.

Аз също подкрепям, но според мен, паркинга за вън]ни (не несебърски) коли трябва да е извън града-например някъде около гробището. Трябва да е охраняем с минимална дневна такса (1-2 лева) и да има безплатен автобус до стадиона (там е първата връзка с градския автобус)-да речем на всеки половин или един час. Това щте ре[и проблема с мнoгoто коли по пътя и с неправилното парлиране, а на несебърлий няма да ни се налага да паркираме на три преки от вкъщи, защото другаде няма място.

Това е просто като идея.
+Quote Post
vitali
коментар Jul 20 2010, 07:37 AM
Коментар #8

Пълноценен

Коментари: 235
Регистриран: 19-February 07
Потребител No.: 26

Цитат(Nick @ Jul 15 2010, 11:54 AM) *

Аз също подкрепям, но според мен, паркинга за вън]ни (не несебърски) коли трябва да е извън града-например някъде около гробището. Трябва да е охраняем с минимална дневна такса (1-2 лева) и да има безплатен автобус до стадиона (там е първата връзка с градския автобус)-да речем на всеки половин или един час. Това щте ре[и проблема с мнoгoто коли по пътя и с неправилното парлиране, а на несебърлий няма да ни се налага да паркираме на три преки от вкъщи, защото другаде няма място.

Това е просто като идея.

То навремето си имаше такъв паркинг до стадиона. Схемата ти е добра, само транспортна да не е на половин или един час , а на 5 - 10 минути. Не знам само гъзарите дето 2 метра не могат да ходят пеш как ще ги накарат да си оставят колите там.

--------------------
КОНСТИТУЦИЯ на Р. България
Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние
+Quote Post
ilk0
коментар Jul 22 2010, 03:16 AM
Коментар #9

Манияк

Цитат(vitali @ Jul 20 2010, 08:37 AM) *

То навремето си имаше такъв паркинг до стадиона. Схемата ти е добра, само транспортна да не е на половин или един час , а на 5 - 10 минути. Не знам само гъзарите дето 2 метра не могат да ходят пеш как ще ги накарат да си оставят колите там.

Идеята ти е ... меко казано тъпа! thumbsdown.gif това за горния пост разбира се, сори не ми се мести.... за NICK става дума...

Това съобщение е било редактирано от ilk0 на Jul 22 2010, 03:19 AM

--------------------
+Quote Post
Nick
коментар Jul 23 2010, 05:55 AM
Коментар #10

Редовен
**

Коментари: 20
Регистриран: 29-September 08
Потребител No.: 1085

Цитат(ilk0 @ Jul 22 2010, 03:16 AM) *

Идеята ти е ... меко казано тъпа! thumbsdown.gif това за горния пост разбира се, сори не ми се мести.... за NICK става дума. . .

Чак пък тъпа. . .не бих я нарекла.

Но наистина ми е писнало по цяло лято пред вкъщи да са паркирани коли с хасковска, старозагорска и т.н. регистрация които не се мърдат от там, а моята да е на платен паркинг (защото място за нея няма) и да разнасям бебешки колички и чанти с продукти до и от вкъщи.

Илко, а ти имаш ли някакво предложение този проблем как да се реши?
+Quote Post
DemoniX
коментар Jul 30 2010, 09:15 AM
Коментар #11

Пълноценен

Коментари: 152
Регистриран: 21-August 07
От: Несебър-Варна
Потребител No.: 133

Цитат(Nick @ Jul 23 2010, 06:55 AM) *

Но наистина ми е писнало по цяло лято пред вкъщи да са паркирани коли с хасковска, старозагорска и т.н. регистрация които не се мърдат от там, а моята да е на платен паркинг (защото място за нея няма) и да разнасям бебешки колички и чанти с продукти до и от вкъщи.

Е, какво се притеснявате - това е за 1-2 месеца. После 10 месеца ще си паркирате посредата на улицата и това е smile.gif

--------------------
"Не мога" е фраза, изречена от група слаби мъже, които смятат, че е по-лесно да живеят в свят, който им е предоставен като даденост, отколкото да преоткриват собствените си възможности, с които да променят заобикалящото ги. "Невъзможното" не е факт. Това е мнение. "Невъзможното" не е декларация. Това е предизвикателство. "Невъзможното" е потенциал. "Невъзможното" е временно. Невъзможното е нищо. Impossible is nothing
+Quote Post
ilk0
коментар Aug 4 2010, 06:24 PM
Коментар #12

Манияк

Цитат(Nick @ Jul 23 2010, 06:55 AM) *

Предложение нямам, но знам как ще се реши.... в момента в който спрат да лапат и унищожават ... няма друг начин.

--------------------
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 потребител(и) четат тази тема (2 гости и 0 скрити)
0 Потребител(и):

Lo-Fi версия Дата и час: 4th September 2010 - 07:21 PM
Design by GPF-Design.com & GetPaidForum.net